תוכן מרכזי בעמודדלג על תוכן מרכזי בעמוד
בכצט אוכלים בריא
20/11/2013
עובדי מטה קבוצת הפארמה ומוצרי הצריכה כצט בהוד השרון נתקלים בכל בוקר בארגזי הירקות שנפרקים במטבחונים שבמשרדים.
עובדי מטה קבוצת הפארמה ומוצרי הצריכה כצט בהוד השרון נתקלים בכל בוקר בארגזי הירקות שנפרקים במטבחונים שבמשרדים. העובדים הממונים שוטפים, קולפים ופורסים מגשי ירקות של קולרבי, גזר, עגבניות שרי ושאר ירקות, שזמינים לעובדים במשך כל שעות היום. המקררים במטבחים מציעים לעובדים חלב סויה, חלב עזים או חלב 1% - לבחירתו של כל עובד.
להמשך הכתבה
http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-61a95a4a97a6241006.htm