פלאי שמן ההמפ גם בתחליב הרחצה של פמינה

21 באפריל 2021

הוא עשיר בוויטמינים A, C ו-E בחומצות אמינו ובחומצות שומן חיוניות, ובשל היותו רווי נוגדי חמצון הוא הפך למרכיב אידיאלי בתכשירים להגנה על העור ולטיפוחו.

משלבים אותו בתעשייה במוצרים מגוונים – ממזון, טקסטיל ועד לקוסמטיקה. הכירו את שמן ההמפ, אחד ממרכיביו של צמח הקנאביס.

אתר “מאקו” מפרטים בכתבה את יתרונות שמן ההמפ .

גם בכצט למדנו לנצל את הסגולות הייחודיות של השמן ושילבנו אותו ב”פמינה המפ” – תחליב רחצה אינטימי.

תפריט נגישות

תפריט ניווטלדלג לתוכן הראשיחלק תחתוןיצירת קשרמפת אתרהצהרת נגישות